"Довіра і відкритість": Потап розповів, чим його друга дружина краща від першої

Потап і Настя Каменських офіційно уклали шлюб навесні 2019 року. До цього вони таємно зустрічалися, приховуючи свій роман не тільки від публіки, а й від рідних.

Український репер Олексій Потапенко (Потап) прийшов на інтерв'ю до телеведучої Маші Єфросиніної та поділився секретами, передають Патріоти України.

На одне із запитань Потап відповів: "Моя дружина прощає мені все!". Він розповів, що його дружина Настя Каменських зустрічає його з корпоративів ніжними поцілунками, і каже приємні слова.
"Моїй дружині подобається, коли я подобаюся іншим жінкам", - так Олексій Потапенко описав взаємини з Настею Каменських. Він також додав, що він не соромиться робити компліменти іншим жінкам, і сказав Єфросиніній, що вона привабливо виглядає. Також він провів паралель, пояснивши тим, що і Маша Єфросиніна, і Настя Каменських брюнетки, обидві дуже талановиті знаменитості, і обидві неймовірно сексуальні.
Потап відзначив, що сама Каменських навчила його цієї довіри і відкритості.
Також Потап відзначив, що раніше він не ставився так довірливо до людей. Зокрема, в його шлюбі з Іриною Горовою він перевіряв її телефон, і Горова також копалася в його телефоні.

"Коли я почав зустрічатися з Настею, я зрозумів - можна по-іншому жити і вибудовувати відносини. Виявляється, ніхто не буде збирати про мене плітки і нічого вишукувати в інтернеті", - поділився репер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...