Довибори в Раду: Головний "радикал" йде майже нарівні зі "слугою"

Опрацьовано вже 72,36% протоколів.

Центральна виборча комісія почала публікувати результати проміжних виборів народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №208 (Чернігівська область). За результатами підрахунку 72,36% протоколів, лідирує очільник "Радикальної партії Олега Ляшка" Олег Ляшко. Одразу за ним іде представник "Слуги народу" Анатолій Гунько, передають Патріоти України з посиланням на дані ЦВК.

Зокрема, за Ляшка віддали голос 32,85% виборців (13 025 голосів), а за Гунька – 31,88% (12 640 голосів). За самовисуваницю Людмилу Давиденко віддали голос 27,93% виборців (11 073 голосів).

Зазначимо, що офіційних результатів виборів на цьому окрузі ще немає. Решта кандидатів у народні депутати набирає менше ніж 5% голосів.

Як повідомлялося, за даними ЦВК, явка на проміжних виборах народного депутата, що відбулися 25 жовтня, становить 50,03%. До складу округу входять Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський і Талалаївський, частина Ічнянського району (місто Ічня і територія на північний схід від нього) Чернігівської області.

Нагадаємо, що Ляшко напередодні оголосив про свою перемогу. Зі свого боку, Гунько зазначив, що також здобув перемогу на виборах.

"За паралельним підрахунком голосів, який проводився моїм штабом, я здобув впевнену перемогу у виборчих перегонах на 208-му окрузі з різницею 1 442 голоси. Тепер стає зрозумілою істерика мого опонента Олега Ляшка, який на камери центральних телеканалів здійснював показовий виступ із його обрання", – написав Гунько у Facebook.

"Але залишається відкритим питання щодо головного спонсора і витрат фінансових коштів на кампанію після остаточного фіаско", – додав він.

Згодом кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що не визнає результати парламентських виборів у своєму 208-му окрузі на Чернігівщині. Він висловив переконання, що перемогу на них здобула саме його команда. Крім того, політик звинуватив свого опонента-"слугу" в підкупі виборців.

Довибори до парламенту відбулися через те, що попередній мажоритарник від цього округу Валерій Давиденко помер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...