Драг-рейсинг: Дівчина за кермом BMW обігнала Ferrari (відео)

Автомобіль гонщиці був підготовлений командою Culibeen Engeniring. Це міська версія драгстера БМВ М3 Е36.

1-2 серпня в Умані Черкаської області пройшли змагання з драг-рейсингу в рамках другого етапу Професійної Української драг-рейсингової серії PROUDRS ADRENALIN DRIVE DRАG RACING, переможцем яких стала Дар'я Зінченко, передають Патріоти України з посиланням на Avto24.

Гонщиця Дар'я Зінченко, яка змагалася на задньоприводному автомобілі BMW M3 з механічною коробкою передач, отримала перемогу в класах ProRVD і StreetRVD, а також зайняла друге місце в класі DDL.

Автомобіль гонщиці був підготовлений командою Culibeen Engeniring. Це міська версія драгстера БМВ М3 Е36. Суперкар має грунтовно допрацьований двигун S50B30 - тепер його потужність складає 1050 к.с.

Незважаючи на те, що цей BMW E36 проїжджає "квотер" (402 метра) за 9,6 сек, на ньому можна поїхати в магазин або відвести дітей в дитячий садок: повністю збережені обшивка салону, сидіння, а також магнітола.

В своїй основі драгстер має тільки елементи БМВ: коробку, двигун, задній редуктор. Варто зауважити, що незважаючи на потужність S50B30, машина обладнана механічною коробкою передач.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...