Друге село на Львівщині закрили на карантин

У селі провели 160 експрес-тестів на визначення коронавірусу.

Село Задвір’я на Львівщині закрили на карантин через спалах коронавірусу серед тамтешніх мешканців. Про це йдеться у розпорядженні районних чиновників від 30 квітня, передають Патріоти України.

Фахівці дезінфікують місця масового скупчення людей, проводять роз’яснювальну роботу з контактними особами. Громадян наполегливо просять лишатися по домівках.

У Задвір’ї провели 160 експрес-тестів на визначення коронавірусу. У районі зафіксували всього три випадки інфікування COVID-19. Додому з-за кордону туди повернулось більш ніж півтисячі місцевих мешканців.

Днями на карантин в області закрили село Давидів. Коронавірус виявили у 20 мешканців села. За підрахунками медиків, із недужими контактувало ще півтори сотні селян. Одна із заражених – сімейна лікарка, яка встигла прийняти багатьох пацієнтів. Також відомо, що інфіковані між собою не пов’язані, тож джерел інфікування може бути кілька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...