"Другий дім": MONATIK показав свій новий офіс у самому центрі столиці (фото, відео)

За його словами, багато співробітників і він сам називає його своїм другим домом.

Український мультиартист Дмитро Монатік вперше показав свій новий офіс в самому центрі Києва. Виконавець люб'язно відкрив двері робочого простору і показав його у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Перше, на що можна звернути увагу, це сучасний дизайн офісу і просторий хол.

MONATIK є поціновувачем сучасного мистецтва. В його робочому просторі представлені роботи художника Кос. "Він художник сьогоднішнього дня. Його картини в топах і коштують багато грошей", - розповів співак.

Також виконавець показав свою шикарну колекцію сучасних арт-іграшок.

Дмитро провів ведучу і в святая-святих кабінет його дружини Ірини, концертного директора. У цій кімнаті улюблене фото Дмитра з дружиною, а також на стіні висить автограф дизайнера Карла Лагерфельда.Важко не помітити, в якому лаконічному і стильному дизайні оформлена творча студія Дмитра Монатіка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...