"Дружба домами" не задалась: Дружина Лисого з "Кварталу" розповіла про стосунки з Оленою Зеленською (відео)

Ксенія зізналась, що не використовує давню подругу в інтересах власного бізнесу.

Ксенія Кошова

Дружина шоумена Євгена Кошового Ксенія Кошова є власницею українського бренду одягу Pico і навіть шила сукню для першої леді країни в серпні 2019 року перед церемонією святкування Дня Незалежності. Про це вона розповіла в інтерв'ю Ганні Олицькій, передають Патріоти України.
Дружина актора студії «Квартал 95» підкреслила, що співпраця з першою леді України була одноразовою. «Я не нав'язуюсь. Я не прошуся. Мені якось незручно себе пропонувати», - зазначила Ксенія, чий бренд, як відомо, відшиває сценічні наряди для програм студії «Квартал 95».
Кошова розповіла, що плаття обійшлося в 8 тисяч гривень, грошей з Олени Зеленської вона не взяла б ніколи, але і дружина президента більше до неї не зверталася.
За словами Ксенії, Зеленська двічі була на примірці, її візитам передували приїзди охорони, що було деякою незручністю для співробітників фірми. Бізнес-леді згадала, як в перший раз забула попередити персонал, і охорона налякала робітниць цеху.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...