"Дружба і довіра Путіна з Берлусконі склалися на ґрунті пластичної хірургії", - політолог

Президент РФ Володимир Путін і колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі схожі один на одного "за принципом конвергенції систем, капіталістичної та соціалістичної", переконаний експерт.

У Росії приблизно 10 років ходять чутки, що президент РФ Володимир Путін важко хворий. Про це розповів російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

"Може, це так, а, може, і ні. Якщо це так, то про це ніхто ніколи не дізнається", – зазначив він.

Путін ретельно приховує насамперед усе, що стосується особисто його, підкреслив Бєлковський. "В усякому разі дружба й довіра із Сильвіо Берлусконі, колишнім прем'єр-міністром Італії, склалися на ґрунті пластичної хірургії", – сказав політолог.

За словами Бєлковського, Путін і Берлусконі схожі один на одного "за принципом конвергенції систем, капіталістичної та соціалістичної". "Після певних доз препаратів, введених в обличчя, всі стають схожими одне на одного", – додав він.

Бєлковський назвав Берлусконі "великим шахраєм". "Це людина, яка за чаркою чого-небудь, навіть коли Путін ще вживав, завжди могла пояснити, що "політкоректність – дурниця, і шахраї всі, і коли нам кажуть, що не можна красти, вони просто самі першорядні злодії, а нам не дають". Путін любить слухати байки [українського політика] Віктора Володимировича Медведчука, що України не існує. Багато в чому на цьому побудовано їхню взаємодовіру. Так само він любить слухати байки Берлусконі про те, що весь Захід повністю розкрадений і прокрадений. І тому що вже там, всі одним миром мазані... Тут психологічна близькість дуже важлива", – сказав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...