Дружина - ровесниця його внучки: 90-річний Чапкіс одружився в четвертий раз

Обраниця хореографа молодша за нього на 51 рік.

Український хореограф і суддя проекту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс одружився в четвертий раз. Про це 90-річний артист повідомив під час четвертого прямого ефіру танцювального шоу, передають Патріоти України.

- Рік, який змінив моє життя це 2020-й. В цьому році я відзначив 90-річчя і знову одружився. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя, - заявив Чапкіс.

Про те, хто став його новою обраницею артист не говорить. Відомо тільки те, що вона молодша хореографа на 51 рік і є ровесницею його внучки - 39-річної Ганни Саффрончик.

До зустрічі з новою коханою хореограф тричі був одружений. Першою дружиною Чапкіса більше двадцяти років була його партнерка по танцях на ім'я Людмила. Від цього шлюбу у артиста є дочка Лілія, яка має свою балетну школу в Італії. У майстра танців також є син Грегор від другого шлюбу з ученицею Наталею. Чоловік разом з матір'ю більше 10 років живе США, де керує танцювальної школою. Третьою дружиною Чапкіса була жінка на ім'я Алла. Пара розлучилася в 2016 році після 28 років шлюбу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...