Дружина екс-зірки збірної України з футболу вболівала за Росію в светрі з двоголовим орлом (фотофакт)

Одесит Андрій Воронін завжди славився специфічним ставленням до України і всього українського...

Юлія і Андрій Вороніни

Дружина знаменитого українського футболіста Андрія Вороніна, котрий впродовж гравецької кар'єри виступав за німецькі «Боруссію» з Менхенґладбаха, «Майнц», «Кьольн», «Байєр» із Леверкузена, і берлінську «Герту» і англійський «Ліверпуль», провів 74 матчі і забив вісім голів у складі національної збірної України, виклала у власний Instagram цікаве фото, передають Патріоти України.

Зроблене воно перед «Zimny Stadion Ondreja Nepelu» в словацькій столиці Братиславі, де у ці ж хвилини в півфінальному матчі 83-го чемпіонату світу з хокею грали збірні РФ і Фінляндії.

«Чемпионат мира по хоккею!!!! #alexovechkin #ilyakovalchuk», - красномовно підписала світлину, на якій вона у хокейному светрі з двоголовим орлом на грудях, Юлія Вороніна. Гештеґи - то прізвища російських хокеїстів Алєксандра Овечкіна та Ільї Ковальчука.

«Яка милота. Війни то вони точно не бачать, і СБУ вони не цікавлять?», - оперативно заскрінила і прокоментувала побачене відома волонтерка Олена Кліміна.

Втім, якби пані Олена трохи знала футболіста Вороніна, вона б так не дивувалася. Ще в першому десятилітті 2000-х Андрій, приїжджаючи виступати за національну збірну, обурювався, коли журналісти зверталися до нього українською. Про це зокрема розповідав і тодішній прес-аташе збірної, а в майбутньому народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко.

Торік Воронін не посоромився не лише поїхати на мундіаль на територію країни-агресора, а й не посоромився дати інтерв'ю, в якому сказав, що підтримує збірну Росії і персонально свого друга Самедова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...