Дружина вбитого у Києві ексдепутата Держдуми РФ повернулася на Росію

Під час свого перебування в Україні Максакова жорстко критикувала владу Росії і заявляла, що Кремль причетний до вбивства її чоловіка. Але пізніше змінила свою точку зору.

Оперна співачка і колишній депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Марія Максакова, яка в 2016 році виїхала в Україну, таємно повернулася в РФ. Її літак приземлився в аеропорту "Внуково", з якого вона вийшла з великими окулярами на носі і в масці, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Уже повернувшись вона заявила, що всі близькі відмовляли її від еміграції в сусідню країну в 2016-му році. Тим не менш, вона все одно вирішила поїхати в Україну з чоловіком - екс-депутатом Держдуми Денисом Вороненковим, якого пізніше застрелили в Києві. Тепер Максакова стверджує, що сповнена рішучості почати нове життя.
"Коли я вирішила, що їду разом з Денисом, мама мені дзвонила кілька ночей поспіль. Мама мені дзвонила, говорила одне слово, навіть кричала ... Потім передзвонювала і знову це слово: "Маша, схаменися!", - розповіла співачка.

Оперна співачка провернула справжню спецоперацію, щоб таємно прилетіти до Росії. Днями вона вилетіла з Києва до Стамбулу. Там Максакова сіла в літак на Москву. 23 січня борт приземлився у "Внуково".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...