Друзі просять про допомогу: Відомий український артист хворіє на коронавірус у важкій формі

Левко Дурко - це заслужений артист України з 2002 року. Його пісні були зосереджені на дитячій аудиторії.

Заслужений артист України Леонтій Бебешко, відомий як Левко Дурко, хворіє на коронавірус у важкій формі і йому потрібна допомога, передають Патріоти України з посиланням на стрийську газету "Фортуна+TV".

Друзі виконавця просять небайдужих українців допомогти і не залишатися осторонь. "Допоможіть врятувати улюбленого артиста Левка Бебешко (сценічне ім'я Левко Дурко). Ускладнення після коронавірусу знову поклали його в лікарняне ліжко. Ситуація критична. Потрібна матеріальна допомога. Збір коштів організували стрийські друзі та БФ "Рідня". Ящик знаходиться в магазині "Технолюкс" (р. Стрий, вул. Ю. Липи, 6). Також кошти можна перерахувати на картку Приватбанку: 4149 4991 1552 2987 Бебешко Леонтій Володимирович", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Левко Дурко - це заслужений артист України з 2002 року. Його пісні були зосереджені на дитячій аудиторії. Він є братом відомого українського продюсера Володимира Бебешка.

Леонтій Бебешко планував створити проект по створенню дитячої музичної студії для обдарованих дітей та для дітей-сиріт, з малозабезпечених сімей. Артист є постійним членом і спонсором благодійного фонду "Дітям Стрийщини", де з його участю відбуваються різні молодіжні заходи, зустрічі з дітьми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...