ДТП з Кулебою: Стали відомі нові подробиці про стан дітей омбудсмена (фото, відео)

Аварія з уповноваженим президента України в справах дітей сталася через проїзд перехрестя на червоний.

Микола Кулеба разом з дітьми потрапив у страшну ДТП в Київській області. Уповноважений президента з прав дитини їхав за кермом Toyota разом з двома синами, старшим Тимофієм і 10-річним Єлисеєм, передають Патріоти України.

Нагадаємо, ДТП сталася в неділю, 24 листопада, у селі Чабани на Київщині. У мережі з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, що Toyota, за кермом якої був Кулеба, проїжджає на червоне світло перехрестя. Коли авто майже завершило маневр, воно зіткнулося з мікроавтобусом Volkswagen.

Дитячий омбудсмен знаходиться у Феофанії в стані середньої тяжкості. У нього струс мозку, закрита ЧМТ, травма грудної клітки, травма живота. Крім того, у нього зламані ребра з двох сторін, забій легень, а також пневмоторакс (в легенях накопичується повітря).

Загрози життю Миколи Кулеби нема, що не скажеш про його дітей. Старший син Тимофій знаходиться в інтенсивному неврологічному відділенні тієї ж лікарні. За його життя борються медики, які поки не коментують, чи є загроза життю.

Хлопець без свідомості, на даний момент відомо, що у Тимофія закрита черепно-мозкова травма. 10-річний Єлисей знаходиться в "Охматдиті", про його стан поки невідомо.

У ДТП травмувався і водій мікроавтобуса, якого відвезли в Києво-Святошинської лікарні. Загрози для його життя немає.

В поліції відкрили провадження за ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху).

Омбудсмен у Facebook подякував усім за підтримку і попросив помолитися за його дітей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...