"Думала, помру": Відома телеведуча розповіла, як підхопила лихоманку під час подорожі до Індії

Індія відрізняється тим, що поруч з надтехнологіями присутні антисанітарія і катастрофічна бідність.

Аліна Мисечко

Під час подорожі в Мумбаї, телеведуча Нового каналу Аліна Мисечко "лазила" в потенційно небезпечній воді, щоб обіграти Валика Чернявського в реаліті "У кого більше?" на Новому каналі, і підхопила важку хворобу, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу каналу.

Дівчина так не хотіла терпіти покарання в разі програшу, що бралася за будь-яку роботу, і не очікувала такого фатального результату.

"У мене була така робота - збирати лотоси в індійській річці, – згадує вона. - У ту воду, якщо просто зайдеш, то ти вже ненормальний. Адже там і трупи спалюють, і речі перуть, і корови випорожнюються. Від однієї думки про те, що мені у водоймі ще й працювати доведеться – мурашки по тілу. Але я все одно збирала там квітки лотоса. І намокла", - розповіла вона.

Букет лотосів ведуча продала. Але заробила не тільки гроші. "У мене піднялася температура, – розповідає ведуча Нового каналу. - Я вже думала, що серйозно захворіла, там і помру".

Дівчина вирушила в лікарню, тому що для поїздки їм оформили страховку - це не відноситься до правил шоу. У лікарні їй виписали ліки, і довелося йти в індійську аптеку.

"Це теж дуже цікаве явище. Якщо пам'ятаєте, колись були такі ринки, а там намети. Ти просто підходиш до людини у відкритій будочці. Тобто, не заходиш всередину приміщення. Там немає скла між покупцем і провізором. І ось в цій будочці я брала собі ліки, які потім пила", - розповіла вона.

Однак, дівчина пояснила, що все обійшлося. Коли вона приїхала додому, здала всі можливі аналізи, але все було добре. Аліна Мисечко зізналася, що було дуже страшно за цю хворобу в Мумбаї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...