Дурний вплив Меган? Принц Гаррі вляпався в черговий скандал, на цей раз з соцмережами

На думку онука британської королеви, соцмережі стоять за штурмом Капітолію в США, знищенням тропічних лісів Амазонії в Бразилії, геноцидом в М'янмі і багатьма іншими негативними явищами.

Принц Гаррі дав інтерв'ю журналу Fast Company, в якому виклав свої погляди на сучасний цифровий світ, передають Патріоти України.

Принц звинуватив соціальні мережі в тому, що вони поділяють суспільство і вносять сум'яття, поширюючи дезінформацію. На думку онука британської королеви, соцмережі стоять за штурмом Капітолію в США, знищенням тропічних лісів Амазонії в Бразилії, геноцидом в М'янмі і багатьма іншими негативними явищами.
За словами принца, вони з Меган самі зіткнулися після свого весілля з жорстким переслідуванням і Буллінг в мережі.
Гаррі, батько півторарічного Арчі, побоюється за майбутнє дітей, які змушені будуть рости в подібному оточенні. І закликає до змін. Принц звинуватив технологічних гігантів, таких, як Facebook, наприклад, в тому, що вони женуться лише за прибутком. «Повинна бути підзвітність колективного благополуччя, а не тільки фінансові стимули. Мені важко зрозуміти, як самі платформи можуть охоче отримувати прибуток, але уникати відповідальності», - заявив британський принц.
Хоча деякі підтримали міркування Гаррі, визнавши їх цілком здоровими, в соцмережах відзначили, що подібні слова в його вустах звучать лицемірно. «Смішно, що саме він читає лекції про ухилення від відповідальності заради грошей», - вважають користувачі, нагадуючи, що Гаррі і Меган відмовилися від виконання королівських обов'язків заради того, щоб мати можливість заробляти і жити так, як їм хочеться. Нещодавно подружжя уклали ряд вигідних багатомільйонних угод - в тому числі з Netflix і Spotify.

«У цьому є іронія - представник непідзвітної монархії говорить про звітність і демократію ... Принц Гаррі каже, що дезінформація з соціальних мереж загрожує демократії», «Принц Гаррі закликає «не мотивуватися грошима. Ха-ха-ха!», «Нагадайте мені, чому мене має цікавити його думку з будь-якого питання», «Боже, які нудні ці моралі!», «О, уау! Раз принц Гаррі так говорить, це повинно бути чітко. Я так рада, що він приїхав в США, щоб врятувати їх від руйнування. Цікаво тільки, чому його називають герцогом Сассекським, коли його зовсім не хвилюють жителі Сассекса і всієї Британії» - писали користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...