"Дурниця й бабки Китаю": Російський бізнесмен, який заперечував існування коронавірусу, помер від ... COVID-19 (відео)

Бізнесмен тричі ставав лауреатом російської премії "Підприємець року".

У Росії від COVID-19 помер відомий підприємець Борис Александров, який раніше називав пандемію засобом заробляння грошей. Про смерть 73-річного підприємця в понеділок, 30 листопада, повідомив Російський союз підприємств молочної галузі на своєму сайті, передають Патріоти України.

Відомо, що засновника бренду "Б.Ю. Александров" госпіталізували з коронавірусом у важкому стані 23 листопада. Позитивний тест він отримав 7 листопада.

Останні дні життя чоловік провів на апараті ШВЛ. Здоров'я бізнесмена було ослаблене, оскільки раніше він переніс рак лімфатичних вузлів.

У лютому цього року Александров дав інтерв'ю YouTube-проєкту Forbes Vitality, у якому критикував тих, хто боїться коронавірусу. "Повна це дурниця. Це бабки, які Китай зробить, обдуривши весь світ. Нові віруси виникають щодня", – заявляв бізнесмен.

Зокрема, росіянин стверджував, що маски не допоможуть під час пандемії, але на їх продажу можна нажитися, а вакцинація – "це теж гігантські гроші". Александров сказав, що за освітою є лікарем. "Єдине, що знаю як лікар, – епідемії повторюються щороку. І робити з них трагедію значить, що це комусь потрібно", – вважав він.

Фрагмент інтерв'ю, де росіянин заперечував небезпеку COVID-19:

Крім молочної промисловості, Александров був засновником Клініки лікаря Александрова в Москві та центру схуднення "Академія Vitality" в Латвії. Бізнесмен тричі ставав лауреатом російської премії "Підприємець року".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...