Дуже любили одне одного і померли разом: Що відомо про полковника ЗСУ, що загинув з дружиною у ДТП на Київщині (фото)

Судячи зі сторінки в соціальній мережі, Романов багато часу приділяв власній родині.

Під Києвом на Бориспільській трасі у ДТП загинув полковник Командування Повітряних сил Микола Романов. Його автомобіль на швидкості влетів у фуру, що стояла на дорозі. Також загинула його дружина Тетяна, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Аварія трапилася 10 червня неподалік від села Іванків. Автомобіль полковника Романова Cherry Amulet в'їхав у фуру, що стояла на дорозі. Водій вантажівки повідомив, що зупинився у крайній правій смузі, аби купити води в магазині. А коли повернувся – побачив страшну картину.

Діставати загибле подружжя довелося рятувальникам. Шансів вижити у людей не було.

У Романових залишилися двоє дорослих доньок і онуки.

Сам Микола Романов присвятив усе життя службі в армії. Починав служити у військовій частині 24326 у Німеччині, продовжив службу в Узбекистані, де у нього лишилося багато друзів.

Колеги розповіли, що полковник стояв на проукраїнських позиціях, тому дуже переживав за Україну через те, що зараз відбувається на Сході.Полковник Романов із дружиною ТетяноюОстанніми роками Романов працював у Генеральному штабі. Він представляв повітряні сили, що базуються у Вінниці та у Києві.

"Романов був інтелігентним, розумним і дуже стриманим. Повітряні сили в усіх країнах відрізняються тим, що тут служать найкращі військові. Він був дуже освіченим і зваженим", – сказав нам спікер Повітряних сил Юрій Ігнат.

Микола Романов (справа)

"Немає слів, щоб висловити весь жах від усвідомлення того, що трапилося. Тетяна і Микола назавжди в нашій пам'яті. Далеке узбецьке містечко Какайди, військове містечко по суті нас поріднило. Становлення їхньої сім'ї відбувалося на наших очах, ми тоді були молоді", – написала Світлана Тимохіна.

"Ми разом долали всі тяготи нашого життя у віддалених гарнізонах, жили як одна сім'я, і в радощах, і в злигоднях. Доля звела їх разом із Тетяною, вони любили одне одного і разом пішли. Коля приїхав до нашого гарнізону лейтенантом, був чесним, порядним і дуже життєрадісним. Пам'ятаю, ми організовували вечори відпочинку, концерти, всі були молодими і могли гори перевернути. А потім СРСР не стало, і зі сльозами прощалися, як виявилося, назавжди. Потім уже в соцмережах до кінця листувалися, зідзвонювалися. Коля на початку 90-х вступив до академії у Києві, ми раділи його успіхам", – розповіла Людмила Кричко.

Микола Романов

Судячи зі сторінки в соціальній мережі, Романов багато часу приділяв власній родині. Вона буквально забита фотографіями дітей та онуків: весілля, народження, хрестини. Одна з дочок Романових живе у Чехії, рік тому полковник з дружиною навідували її.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...