Дуже поспішав у свій театр: Стало відомо про причини смерті режисера Марка Захарова

Легендарний режисер помер в Москві 28 вересня в одній з клінік Москви.

Марк Захаров

Стало відомо, що відомий художній керівник "Ленкому" Марк Захаров пішов з життя через запалення легенів. За інформацією, Захаров за останній час на лікарняному ліжку опинявся два рази, при цьому в перший раз він банально не долікувався, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Стало відомо, що перед початком нового театрального сезону Захаров ліг в лікарню. 20 серпень у ЗМІ пройшло повідомлення про те, що іменитий режисер екстрено госпіталізований в реанімацію. Тоді 85-річному Захарову медики поставили діагноз - двостороннє запалення легенів. Але режисер дуже поспішав в театр, саме тому поспішив виписатися з лікарні.

В кінцевому підсумку це рішення стало для легендарного режисера фатальним - через 10 днів він знову потрапив до ескулапів, але допомогти йому вже не змогли.

"Марк Захаров помер в свідомості", - повідомив директор театру "Ленком" Марк Варшавер.

За його словами, ще вранці Марк Анатолійович привітався з медперсоналом, прийняв ліки і сказав, що хоче трохи поспати. Повернувся до стіни, заснув і більше не прокинувся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...