Дуже зворушливо: Учасниця "Голосу країни 11" змусила плакати журі шоу (відео)

Сауле Жумабекова виконала чуттєву пісню Тіни Кароль про чоловіка.

24-річна Сауле Жумабекова з Казахстану з'явилася на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни - 11" і до глибини душі зачепила Тіну Кароль її піснею, яку вона присвятила своєму померлому чоловікові Євгенію Огиру. Вокалістка виконала композицію "Я все ще люблю", передають Патріоти України.

Своїм зворушливим виконанням Сауле вдалося достукатися до наставників проекту. "Я безумовно дякую за вибір цієї пісні, вона дуже складна для мене. Це складна сторінка в моєму житті. Дай Бог, щоб крайня", - зізналася Тіна.

Сауле Жумабекова зізналася, що мріяла виконати цю пісню разом з Тіною Кароль. Українська співачка не змогла відмовити учасниці і дуетом виконала з нею приспів. З сумом в очах Тіна заспівала разом з Сауле - емоційне виконання змусило заплакати глядачів в залі і тренера проекту Надю Дорофєєву.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...