Два тижні у реанімації: Ексзаступник генпрокурора перехворів на СОVID-19

За його словами, він переніс важку форму хвороби, провівши загалом місяць у лікарні.

Колишній заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе перехворів СОVID-19 і два тижні пролежав у реанімації. На своїй сторінці у Facebook Сакварелідзе повідомив, що «переніс важку форму ковіда, провівши місяць у лікарні, включно з двома тижнями в реанімації», передають Патріоти України.

Сакварелідзе подякував лікарям і медичному персоналу, «які витягли мене з вкрай важкого стану».

Він також підтримав лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко, яка захворіла на СОVID-19. «Хочу побажати всім, хто зіткнувся з цією жахливо підступною хворобою, сил і швидкого одужання. Юлії Тимошенко, особливій жінці, щиро бажаю якнайшвидшого одужання. Ви сильніші за хворобу, і її теж обов'язково переможете», - написав Сакварелідзе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...