Двоє людей загинули: В Одесі іноземці влаштували різанину

НП сталася вночі в історичному центрі міста - на Грецькій площі, біля торгового центру «Афіна».

Як повідомили в регіональному главку Нацполіції, іноземці почали конфлікт з трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому, передають Патріоти України.

Так, словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один із зловмисників дістав з кишені ніж і почав наносити удари. «Розмахуючи холодною зброєю, він навіть не помітив, як завдав поранення не тільки одеситам, а й своєму землякові», - розповіли в поліції.
В результаті, важкі ножові поранення отримали три людини, з яких двоє загинули. Зокрема, 28-річний місцевий житель помер на місці події, 21-річний іноземець - в лікарні. Ще один потерпілий - 30-річний одесит - госпіталізований і перебуває у вкрай важкому стані.
В результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Приморського відділу поліції оперативно встановили та затримали 24-х, 26-ти і 28-річного правопорушників. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) і ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Фігурантам оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У той же час, за версією громадської організації «Ліга справедливості і закону», учасників бійки було набагато більше. За даними активістів, спочатку конфлікт стався між одеситами і п'ятьма іноземцями «дуже південних кровей». Та коли конфлікт майже припинився, на допомогу іноземцям приїхали ще четверо «гарячих» хлопців з ножами ... Активісти стверджують, що з дев'яти затриманих іноземців, шістьох відпустили правоохоронці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...