Двох українців поранено внаслідок обстрілу гвинтокрила в Афганістані

Гвинтокрил Мі-8, зареєстрований у Молдові, зазнав нападу під час виконання гуманітарної місії з доставки продовольства.

В Афганістані унаслідок обстрілу гвинтокрила поранення дістали два члени екіпажу - громадяни України. Як повідомляє Управління цивільної авіації Молдови, 25 січня гвинтокрил Мі-8, зареєстрований у Республіці Молдова, піддався нападу в провінції Гільменд (Афганістан) під час виконання гуманітарної місії з доставки продовольства, передають Патріоти України.

За останніми даними, гвинтокрил був атакований з гранатомета РПГ, коли стояв на землі. На борту гвинтокрила було троє членів екіпажу: командир та інженер-механік з України дістали легкі поранення, а другий пілот з Молдови не постраждав.

Всіх членів екіпажу забрав інший гвинтокрил, на борту якого перебували громадяни Молдови. Постраждалих доставили до лікарні, а потім виписали, і їх здоров'ю нічого не загрожує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...