"Дворняга" спотворив обличчя компанії L'Oreal (фото)

Собаку актриса і модель взяла з розплідника...

Польську актрису і модель Олександру Приковську спотворив собака. Дівчина була обличчям всесвітньо відомої компанії L'Oreal. Рекламу з нею транслювали в десятках країн світу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Пес на прізвисько Логан оскаженів і напав на господиню, безліч разів вкусивши її за обличчя. Олександра мало не позбулася ока. На щастя, її вчасно госпіталізували в одну з лікарень Варшави.33-річна модель розповіла, що притулок для тварин, в якому вона взяла пса, приховав інформацію про те, що Логан покусав жінку свого попереднього господаря.

А притулок, в свою чергу, звинуватив модель в тому, що вона була недостатньо уважна до собаки. У Логана був рак і йому потрібно більше уваги, ніж іншим собакам. "Олександра не скористалася послугами консультанта при притулку, який допомагає зблизити собаку з новим господарем", - заявила адміністрація притулку."Я боюся, що інша людина може постраждати, тому що Логан зруйнував моє обличчя, вкусив мене кілька разів, і не тільки мене, а й дочку мого сусіда, і дружину попереднього господаря ще до того, як потрапив до притулку", - додала Олександра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...