Дика байдужість: Харків'янин знімав на телефон передсмертну агонію людини

Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

У Харкові чоловік, який вигулював собаку, зняв на телефон передсмертну агонію людини, яка лежала на землі. Відео він потім виклав в мережу. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харкові, передають Патріоти України.

Інформація про виявлення тіла в лісопосадці надійшла ще 20 грудня. В той же день в мережі з'явилося відео, на якому ця людина ще помітна живою. Чоловік в безпорадному стані лежав на землі.

"Патрульні поліцейські встановили людину, яка зробила цей відеозапис і виклав в соціальній мережі. Як з'ясувалося, 34-річний місцевий житель вийшов на прогулянку з собаками і почув підозрілі звуки. Підійшовши ближче, він побачив чоловіка, який, на його думку, поводився неадекватно. Він зняв це на відео і виклав в соціальну мережу", – розповіли в поліції.

Загиблим виявився 31-річний житель Харківської області, який в той день поїхав у справах до міста. За інформацією поліції, він загинув через гострий розлад кровообігу і гостру кардіоміопатію.

Чоловікові, який зняв передсмертну агонію людини і не допоміг йому, загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...