"Дика природа": У США розлючений бізон підкинув 9-річну дівчинку в повітря на кілька метрів (відео)

Відвідувачі парку наблизились до бізона ближче дозволеної відстані. Внаслідок цього тварина розізлилася і кинулася на людей.

В Єллоустонському національному парку, який розташований в штаті Вайомінг (США), 9-річна дитина постраждала унаслідок нападу бізона. Відповідне відео опубліковано в мережі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами очевидців, величезного бізона оточила група з 50 відвідувачів парку. Вони стояли ближче дозволеної відстані. Внаслідок цього тварина розізлилася і кинулася на людей. Поруч стояла дівчинка, вона не встигла втекти і бізон підкинув її в повітря на 3-4 м.

Керівництво Єллоустонського парку у своїй заяві теж назвало причиною інциденту близькість до групи бізону. Відвідувачі мають перебувати на відстані 23 м від усіх великих тварин у парку, серед яких бізони.

За хижими тваринами (вовки, ведмеді) дозволено спостерігати з відстані в 100 м. При цьому всіх тварин заборонено годувати.

“Дика природа в Єллоустонському національному парку є дикою. Коли тварина є поруч із стежкою, набережною, автостоянкою або в населеній місцевості, дайте їй простір”, – йдеться в заяві керівництва парку.

Постраждалу дівчинку госпіталізували. Подробиці травм не розголошуються, але, за інформацією працівників парку, вона з міста Одеса у Флориді.

Зазначимо, що в Йєллоустоні проживає найбільша кількість бізонів на державних землях США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...