Диктатори потребують перевірених "яничарів": У мережу злили відео участі ексбійця "Беркута" в затриманні діджеїв революції в Мінську

Покидьки та зрадники Батьківщини з українського "Беркуту" легко влаштовуються у каральні органи Росії та Білорусі - змогли бити та знущатись над своїми співгромадянами, тим легше впораються з чужими.

Сьогодні, 13 лютого 2021 року, ініціатива BYPOL опублікувала відео затримання "діджеїв змін" Влада Соколовського й Кирила Галанова в Мінську, записане з міліцейської нагрудної камери. 6 серпня 2020 року звукорежисери Соколовський і Галанов, яких згодом назвали "діджеями змін", були затримані співробітниками МВС Білорусі і засуджені на 10 діб адміністративного арешту після того, як включили пісню Віктора Цоя "Вимагаємо змін" в середмісті білоруської столиці, передають Патріоти України з посиланням на портал "Хартыя'97".

Затриманим було висунуто звинувачення за статтями 17.1 "Дрібне хуліганство: образливе чіпляння до громадян та інші умисні дії, що порушують громадський порядок, діяльність організацій або спокій громадян і виражаються в явну неповагу до суспільства" та 23.4 КоАП РБ "Непокора законному розпорядженню або вимозі посадової особи при виконанні ним службових повноважень". А в камері центру ізоляції правопорушників ГУВС Мінського міськвиконкому діджеям погрожував особисто заступник голови МВС Білорусі генерал Олександр Барсуков.

Ініціатива BYPOL отримала відеозапис затримання Соколовського і Галанова, яка підтверджує, що звукорежисерів затримали співробітники в цивільному, при цьому ані Соколовський, ані Галанов жодним чином не перешкоджали силовикам і не скоювали хуліганських дій.

"Це відео повністю спростовує всі свідчення свідків у суді і доводить брехливість протоколів, складених співробітниками міліції, тим самим, підтверджуючи, що постанови судів щодо названих громадян повинні бути переглянуті, а самі співробітники притягнуті до відповідальності за перевищення службових повноважень", - наголошується у повідомленні.

Варто нагадати, що затримання звукорежисерів здійснював зокрема й ексбоєць українського "Беркута" Сергій Кімінчіжі, який отримав від Лукашенко білоруське громадянство і зараз служить йому в ОМОН ГУВС міста Мінська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...