Дилер у погонах: На Житомирщині військовослужбовець-контрактник організував наркотрафік до своєї частини та інших військових формувань гарнізону

За оперативними даними, щоденна виручка від наркоторгівлі становила близько 10 тис. грн.

У Житомирі затримали військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України, який продавав військовим наркотики та психотропні речовини. Щоденно підозрюваний збував до 10 дрібнооптових партій речовин. Із близькими знайомими контрактник зустрічався особисто, із рештою клієнтів працював через систему закладок, повідомили у пресгрупі Управління СБУ в Житомирській області, передають Патріоти України.

"Організував наркотрафік до своєї військової частини та інших військових формувань Житомирського гарнізону наркозалежний військовослужбовець-контрактник. "Клієнтура" серед військовиків у нього була досить широка та не обмежувалася виключно ними – збував він наркотики і своїм знайомим цивільним", - зазначили у пресгрупі.

Правоохоронці затримали ділка під час чергової спроби збуту військовослужбовцю партії наркотичних речовин. При ньому було виявлено 20 г амфетаміну (більше 100 доз) та 10 коробочок із розфасованим канабісом. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить понад 15 тис. грн.

Під час обшуків вилучили ще 100 доз психотропу та канабіс, а також засоби та знаряддя для їх фасування. Відомо, що чоловік працював самостійно, він є жителем обласного центру. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...