"Динамо" ледве перемогло "Колос" у скандальному матчі зі зливою і чотирма пенальті (відео)

Головною дієвою особою матчу став арбітр.

У рамках 27 туру УПЛ "Динамо" у важкому матчі перемогло "Колос" -2:1. Що потрібно знати про гру, - передають Патріоти України.

Злива зіпсувала футбол. Під час всього матчу йшов рясний дощ. Така погода нівелювала індивідуальну перевагу гравців "Динамо". На перше місце вийшла фізична підготовка, бажання та самовіддача.

Матч мав судівський присмак. Головний арбітр матчу Сергій Бойко призначив 4 пенальті. Двічі у ворота "Динамо" та двічі у ворота "Колоса". Динамівці були близькі і до третього одинадцятиметрового, але після перегляду відеоповтору суддя змінив своє рішення. Не обійшлося без вилучення. Поле через другу жовту покинув Кирило Петров.

"Колос" зміг дати бій "Динамо". Команда Руслана Костишина завдяки високому пресингу високо зустрічала "Динамо", дуже швидко переходила середину поля. Півзахист та захист "Динамо" не завжди справлялося із таким тиском. Гості мали достатньо моментів біля воріт Георгія Бущана.

Молоді гравці "Динамо" провалили матч. Денис Попов та Віталій Миколенко привезли пенальті у власні ворота. В атаці обидва захисники були мало ефективними. Форвард Назарій Русин провів доволі пасивний матч. Георгій Цітаїшвлі був замінений у перерві. Навіть більше досвідчені Віктор Циганков та Володимир Шепелєв провели відверто слабку гру. Відповідальність на себе взяли більше досвідчені гравці.

Головний героєм "Динамо" Георгій Бущан. Воротар "Динамо" зміг парирувати пенальті при рахунку 0:0, а також врятувати свою команду після виходу сам на сам за рахунку 1:1. Але декілька разів голкіпер помилявся у простих ситуаціях на виходах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...