"Динамо" під керівництвом нового тренера ледь спромоглося на нічию з аутсайдером УПЛ (відео)

По ходу матча кияни змушені були відігруватись.

У матчі 5-го туру чемпіонату України "Динамо" на своєму полі не зумів обіграти "Олімпік", який займає останнє місце в турнірній таблиці. Це був перший матч киян під керівництвом нового головного тренера Олексія Михайличенка, передають Патріоти України.

Перший тайм пройшов у невисокому темпі. Гості захищалися практично всією командою, а динамівцям не вдавалося подолати щільну оборону. На початку другого тайму "Олімпік" несподівано відкрив рахунок. Миколенко обрізався на своїй половині поля, Тейшейра знайшов у штрафному Політило, який з 12 метрів пробив точно в дальній кут. Кияни тут же побігли вперед відіграватися і незабаром Циганков класним дальнім ударом послав м'яч у сітку. Через пару хвилин гості залишилися в меншості через вилучення Гришко. Здавалося, що "Динамо" дотисне суперника, але небезпечних моментів створити біля воріт суперника так і не вдалося. Більш того, на 85-й хвилині Вербіч після фолу на ньому з боку Салу, відмахнувся від суперника ногою і отримав червону картку.

Незважаючи на нічию, "Динамо" піднялося на третє місце в чемпіонаті України. "Олімпік" залишився на дні таблиці, набравши перше очко в сезоні.

"Динамо" Київ - "Олімпік" Донецьк - 1:1 (0:0)

Голи: Циганков (63) - Політило (52)

"Динамо": Бойко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Миколенко, Циганков, Буяльський, Вербич, Шепелев (де Пена, 79), Родрігеш, Мохаммед.

"Олімпік": Бетім, Зотько (Трубочкін, 51), Снурніцин, Гришко, Цимбалюк, Завійський, Пасіч, Салу, Політило, Тейшейра, Діейе.

Попередження: Бурда (73), Кадар (90+1), Кадірі (90+3) - Салу (85), Завійський (85)

Вилучення: Гришко (68), Вербич (85)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...