"Динамо" зміцнює лідерство: У матчі з двома вилученнями і незарахованим голом кияни "не помітили" полтавську "Ворсклу" (відео)

У динамівців, чесно кажучи, було більше шансів довести справу до розгрому, ніж у гостей відігратися.

У суботу, 28 листопада, продовжилася програма 11-го туру чемпіонату України з футболу. Київське "Динамо" приймало на своєму полі полтавську "Ворсклу", передають Патріоти України.
«Динамо» (Київ) - «Ворскла» (Полтава) - 2: 0 (Циганков, 14, Вербич, 36). На 83-й хвилині вилучений Забарний ( «Динамо»), а на 90-й - Кані ( «Ворскла»).
«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко, Андрієвський, Шепелев (Гармаш, 61), Шапаренко (Караваєв, 85), Циганков, де Пена (Леднєв, 61), Вербич (Супряга, 81).
У стартовому складі «Динамо» на матч з «Ворсклою» вийшли сім футболістів, які перехворіли на коронавірус, в тому числі віцекапітан команди Циганков.
«Біло-сині» повели в рахунку після першого ж удару в площину воріт Ткаченка (основний голкіпер полтавчан Різник ще відновлюється після коронавіруса). Після комбінації за участю Попова і Вербича Циганков вразив практично порожні ворота, забивши свій п'ятий гол у сезоні.
Незабаром де Пена точним ударом з-за меж штрафного, здавалося, подвоїв перевагу в рахунку, але рефері за допомогою VAR відмінив взяття воріт «Ворскли», оскільки Вербич ще раніше опинився в офсайді.
Правда, підопічні Луческу до перерви все ж довели рахунок до 2:0: де Пена прострілив зліва, а Вербич в дотик переправив м'яч у сітку.
У перерві Максимов провів пару замін, і «Ворскла» почала діяти активніше. Хоча у динамівців, чесно кажучи, було більше шансів довести справу до розгрому, ніж у гостей відігратися.
До слова, і «Динамо», і «Ворскла» після вилучень з поля Забарна і Кані закінчували зустріч у неповних складах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...