Директорка Інституту раку втрапила у корупційний скандал

Також чиновницю звинувачують у навмисному підставлянні своїх підлеглих, які борються проти хабарництва в медичній установі.

Олена Колесник

Директорка Національного інституту раку в Києві, випускниця Києво-Могилянської академії Олена Колесник причетна до масштабних корупційних схем із ліками і живе невідповідно до своїх статків. Крім того, вона навмисне підставляє своїх підлеглих, які борються проти хабарництва в медичній установі. Про це на своїй сторінці у Facebook написала українська журналістка Яніна Соколова, передають Патріоти України.

"Цю жінку на фото звуть Олена Колесник. Вона – директорка Національного інституту раку. Так-так, це той самий заклад, де мене лікували від раку. Офіційна заробітна плата пані Олени становить у межах 12-14 тис. гривень. Оленина донька вчиться у Франції. Їздить Олена на Volvo XC40. У чоловіка Олени – проктолога державної лікарні – VolvoV90 cross country. Олена не робить операцій, а тому її джерело прибутку – це схеми з лікарями-спільниками-корупціонерами і махінації із закупівлями ліків", – розповідає вона.

За словами Соколової, Колесник також навчилася обходити систему держзакупівель ProZoro. У зв'язку з дерибаном державних коштів в Інституті раку немає ремонту, ліфти системно не працюють і тому пацієнтів не можуть вчасно відвезти на операцію. Крім того, більшості з них доводиться самостійно купувати собі ліки.

"Олена звикла до схем, але їй вкрай некомфортне сусідство з головним лікарем Інституту раку. Він не є частиною схеми. Тому що його цікавить не новий Volvo, а нові умови для пацієнтів інституту. Саме тому Олена почала війну проти Андрія Безносенка. І шляхом брудних методів та створення керованої комісії (яка звинуватила Андрія в тому, що навіть не входить у рамки його компетенції – хоча б посадові обов'язки вивчили перед тим, як наклеп писати) усунула Андрія від займаної посади. Не будьте як Олена", – розповіла Соколова про злочинні дії директорки Інституту раку.

Розруха в Національному інституті раку

Ліфти, які не працюють у Національному інституті раку

Вона закликала владу і правоохоронні органи втрутитися в ситуацію і вжити необхідних заходів для покарання корупціонерів. "В Україні один мільйон хворих на рак. Дати таким панночкам, як Колесник, і в подальшому красти – це знищити одну з найбільших лікувальних онкоустанов країни. Не будьте байдужими", – звернулася журналістка до влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...