Дискваліфікували: Кумир всіх "вовчиць" залишає "Танці з зірками"

Винник та Шоптенко два тижні поспіль не змогли виступити й були змушені покинути проект.

Співак Олег Винник та його партнерка по "Танцях з зірками" Олена Шоптенко покидають шоу через несподівані обставини: їх дискваліфікували. Це сталося у шостому ефірі проекту, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Минулого тижня вони не змогли виступити через підтвердження коронавірусу. Цього разу вони знову не змогли потрапити на танцювальний майданчик. Правила шоу передбачають у разі подвійної неявки дискваліфікацію. Тому Винник та Шоптенко більше не братимуть участь у проекті.

Реагуючи на це, співак погодився з вердиктом: закон є закон. "Не хотілося б, щоб таким чином, але так воно є. Хочу сказати, що цей проєкт дуже крутий. Для мене це був величезний іспит і навчання. Хочу подякувати усім, хто працює над цим шоу, Оленочко, тобі. Ти багато чого мені дала на паркеті. Я зрозумів, що таке танці і це круто, дуже круто. Судді, спасибі за ваші коментарі і критику. Дуже вам вдячний за цю науку. Спасибі всім, хто за мене голосував, а я знаю, що за мене голосувало дуже багато людей", - сказав Винник.

За рішенням пари, усі голоси глядачів, віддані ним, він віддає іншим учасникам - Ользі Фреймут та Іллі Падзині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...