Дива не сталося: Синові Віктора Павлика не вдалося перемогти рак

21-річний Павло повідомив, що хвороба продовжує активно вражати його організм.

Віктор Павлик з сином Павлом

Молодший син Віктора Павлика півтора року бореться зі смертельним захворюванням - раком кісток. За цей час 21-річний Павло пережив складну операцію, пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Хлопець і його сім'я сподівалися, що хвороба відступить, але дива не сталося. Про це син співака написав в пості на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я вирішив написати його, оскільки мені дуже хочеться виговоритися. І хоча я дуже рідко виставляю якісь почти, я хочу поділиться цією інформацією і моїми думками", - зазначив Павло.

У своєму листі хлопець згадує, як дізнався про хворобу і як до останнього вірив, що рак відступить: "Кожен раз, перевіряючи кожні кілька місяців свій організм за допомогою МРТ і КТ, я вірив що ця зараза помре від постійного лікування хімікатами, які ушкоджують крім хворих клітин ще й здорові, і залишить мій організм в спокої. Однак цього так і не відбулося".

Місяць тому Паші стало гірше: почала боліти ліва рука, відмовляти пальці й ноги. Нині хлопець пересувається за допомогою інвалідного візка і вже остаточно втратив і без того слабку надію на одужання.

"Сьогодні я вже не можу пересуватися без коляски, а цей текст друкую однією рукою, оскільки друга рука продовжує втрачати свою функціональність. Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібно, а тому що воно більш безглуздо. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу", - написав син співака.

"Я ставлюся до цього напрочуд спокійно, зайві емоції, страх і депресія тільки негативно на мене вплинуть, хоча незвіданість перед майбутнім не може не лякати. Я набагато більше переживаю за тих, хто мене оточує і піклується про мене: батьків і близьких друзів, адже без їх допомоги я взагалі не впораюся навіть з найпростішими моїми потребами", - зазначив Павло.

У своєму пості Павлик-молодший також згадує шкільні роки і своїх однокласників. За його словами, це був найкращий час в його житті.

"Я не знаю якої насправді думки про мене мої однокласники і однокурсники, і як часто про мене взагалі згадують, але я щиро хочу побажати вам усім успішного життя, в якому ви ніколи не зіштовхнетеся з тими труднощами, які зараз переживаю я. Я хочу, щоб ви всі були щасливі і гідно прожили життя, виконавши всі свої мрії. Також хотілося б що б ви все побачили цей пост, але на жаль мало хто підписаний на мене", - пише він.

На пост сина відреагували зіркові тато і брат Павла. "Я пишаюся тобою хлопець! Слова і думки Справжнього чоловіка, чистого і доброго!", - написав Олександр Павлик, старший син артиста.

А сам співак зробив репост публікації і написав: "Однокласники мого сина Павла, відгукніться. Будь ласка, просто знайдіться. Спеціалізована школа 25 м. Києва".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...