"Дивіться, слухайте, співайте!": Реп про українську мову підкорює мережу (відео)

До Дня української писемності гурт Tik Tu та виконавець BRAT створили реп, присвячений українській мові.

Ролик опублікований наYouTube-каналі "Книга-мандрівка. Україна". Так, за два дні його переглянули понад 8 тисяч людей і залишили понад 100 коментарів, передають Патріоти України.

Зазначається, що в пісні героєм кожного рядка є нова літера. "Завдяки репу ваші діти зможуть швидко й легко вчити українську абетку! Мерщій дивіться, слухайте, співайте! Нехай ваші серця вистукують біт нової пісні!" – відзначили творці проєкту "Книга-мандрівка. Україна".

Користувачі соцмережі захопилися репом про мову. "Давно чекав такої пісні для української абетки", "Мовний хіт і для дорослих, і для малечі! Супер!", "Обов'язково будемо слухати з дітьми у школі!", – написали у коментарях.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...