Джек-пот: Сімейна пара знайшла скарб на 10 млн доларів

Цей скарб вважається найбільшим в історії США.

У США сімейна пара знайшла в іржавих банках скарб монет на 10 мільйонів доларів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Скарб Седл-Рідж був виявлений, коли рано вранці пара, Джон і Мері, які володіли маєтком, вигулювали свою собаку. Йдучи стежкою, Мері загострила свою увагу на іржавій банці, яка стирчала із землі і вже багато років потрапляла їм на шляху. Джон взяв палицю і відкопав консервну банку. Взявши її в руки, він здивувався незвичайній важкості, немов там був свинець. Це їх ще більше зацікавило, і вони понесли знахідку додому.

Ще на півдорозі до будинку Джон зумів відкрити кришку банки і побачив монету. На наступний день він відправився до того місця, де відкопав банку, але вже з лопатою і металошукачем. Через деякий час у них вже було 7 нових банок. Вдома Джон витягнув з банок всі монети, склав в поліетиленові мішки, які поклав у коробку, після чого закопав недалеко від будинку.

Пара деякий час думала, як вчинити зі знайденим скарбом. Вони прийняли рішення їх продати через компанію, при цьому, в цілях безпеки, зберегти сувору анонімність щодо себе і того місця, де був виявлений скарб.

Достовірно відомо, що місцевість, де був виявлений скарб, знаходиться в сільській Каліфорнії.

Цей скарб вважається найбільшим в історії США.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...