"Джокер" злив нову порцію компромату на скандального забудовника

Лідерами серед витрат були вибори, елітні будинки й автомобілі...

Максим Микитась

Пранкер Джокер продовжив зливати в мережу переписку генерального директора держкорпорації "Укрбуд" Олега Майбороди і його попередника, скандального забудовника Максима Микитася, яка виявила мільйонну корупцію. Скріншоти з'явилися на однойменному Telegram-каналі, передають Патріоти України.

З переписки стає ясно, що Микитась "крутив" Майбородою в своїх інтересах. Він регулярно цікавився, що залишилося на рахунках "Укрбуду" і питав у останнього, що у нього "на касі". Крім того, Микитась відправляв у месенджері зведені таблиці своїх витрат. Лідирували в списку вибори, елітні будинки й автомобілі.

Як видно з документів, які світяться в переписці, на корупційні схеми з виборів були витрачені мільйони. При цьому для Микитася було звичною справою попросити дати "його Ігорю" ще і ще грошей.

"Так, на вибори треба, передай 1 млн Ігорю", "І Наташі передай. Вона вже три місяці нічого не отримувала", – роздавав вказівки забудовник.

В окремих випадках хабара Микитась просив притримати. "Наташі поки не давай. Мені машину потрібно купити", – писав забудовник. Також він доручав Майбороді справи, які повинен виконувати точно не гендиректор держкорпорації: "Передай йому гроші і забери ключі від будинку", "Купи на літак", "Дай моєму братові 5 тисяч".

Крім того, в переписці чітко можна відстежити, що відбувалося, коли фінансові проблеми "Укрбуду", який опинився на межі банкрутства, спливли назовні. "Не дозволяй себе розводити. Повернися, я тобі все розповім", "Віддай мільйон", "Не треба мені пафосних слів", "Я сам з усім розберуся", – буквально атакував Микитась Майбороду повідомленнями.

"Не радь мені, у кого забирати гроші і за що жити!", "Я тобі цього не пробачу", "Дуже незадоволений твоєю роботою!" – обурювався він. "Поїдь, я сам вирішу", – радив він Майбороді.

Також переписка зафіксувала брехню Микитася про продаж "Укрбуду". Забудовник стверджував, що не має жодного відношення до корпорації після відходу, однак, як виявилося, йому просто "сказали так говорити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...