Дзвінок із Криму: Кримчанин закликав Україну не подавати ні відра води на окупований Росією півострів (відео)

Чоловік нагадав, що Росія обіцяла побудувати опріснювальні станції, але цього так і не відбулося.

Корінний житель Криму закликав Україну не подавати ні відра води на окупований Росією півострів. Він запитав у людей, які вважають це негуманним, про що вони думали, коли анексували територію, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Кримчанин вважає, що окупанти самі повинні везти собі воду з Дону або зробити обіцяне. "Добрий вечір, я з анексованого Криму. Я тут проживаю вже 50 років. Я сам з України, я люблю і ціную Україну, і Крим – це Україна. Де-юре – Україна, де-факто – це окупація. Я вам скажу – жодної води окупантам! Окупант на початку говорив: "ми вам опріснювальні станції поставимо, ми вам зробимо! Ми вам зробимо Арабські Емірати". Так нехай роблять! Нехай менше крадуть і нехай зроблять. Жодної води, ні відра води у жодному разі! Нехай все засихає і висихає, нехай окупант везе з Дону воду собі. У жодному разі!" – сказав він.

"Ті, хто задає ці питання, а вони подумали, коли вони анексували й окупували Крим? Коли вони відібрали в іншого народу ось це все? Крим, згідно із законом, належить Україні. Вони думали про це? Їм треба було думати раніше, ніж окупувати. Вони знали, що вода – це проблема? Ніякої води, нічого! Нехай буде, як буде. Нехай поставлять опріснювальні станції, нехай менше крадуть і забезпечать, як годиться", – додав кримчанин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...