Екоактивістка зі США закликала їсти дітей і бомбити Росію (відео)

Таким чином активістка хоче боротись з перенаселенням планети.

На зустрічі з наймолодшою конгрес-вумен США Олександрією Окас-Кортес юна активістка закликала їсти дітей, щоб вирішити проблему з перенаселенням планети. Відповідні кадри показали американські телеканали, передають Патріоти України.

Представниця Демократичної партії розповідала присутнім про екологію і в цей момент свою репліку вирішила вставити дівчина в футболці з написом "Врятуй планету – їж дітей". "Навіть якщо розбомбити Росію, все одно буде занадто багато людей, занадто сильне забруднення. Ми повинні позбутися від дітей. Просто перестати народжувати недостатньо нам потрібно їсти дітей. Вони це проблема", – висловилася екоактивістка.

Дівчину поспішно вивели із залу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...