Ековиробництво: Електричний Hummer буде зроблений за допомогою сонячної енергії

Перспективні електричні позашляховики Hummer будуть виготовлятися з використанням тільки відновлюваної електроенергії - вітрогенераторів і сонячних станцій.

Завод в Детройті, де збірка моделей почнеться в кінці 2021 року і всі інші виробничі, інженерні та управлінські об'єкти General Motors в Південному Мічигані, включаючи його основний завод, будуть забезпечуватися електроенергією виключно за рахунок поновлюваних джерел, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Для вирішення цього завдання General Motors уклала партнерську угоду з енергетичною компанією DTE Energy, про що обидві сторони вже оголосили в спільному прес-релізі. В рамках партнерства на промисловому комплексі GM в південно-східному Мічігані буде побудовано дві сонячні електростанції або сонячні парки загальною потужністю 500 000 МВт.

Разом з парком вітрогенераторів, побудованим GM в минулому році, автовиробник буде надавати своїм основним активам 800 000 МВт відновлюваної енергії щорічно, починаючи з 2023 року, що еквівалентно постачання електроенергії 100 000 домогосподарствам.

До 2030 року GM планує перевести всі свої активи в Сполучених Штатах до нуля викидів вуглекислого газу при виробництві електроенергії, а до 2040 року вже в усьому світі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...