Екс-бойовик "ДНР" розповів, як у катівнях терористів замордували співробітника СБУ (фото, відео)

Співробітник СБУ Новіков Сергій Васильович не помер від зупинки серця, як було зазначено в «офіційних» документах, а був жорстоко вбитий під час допиту в так званому «МГБ ДНР».

У катівнях «МГБ ДНР» нібито був забитий до смерті співробітник СБУ, який працював на членів НВФ. Про це розповів екс-найманець угруповання «ДНР» Олександр Агафонов «Лис», передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

«Данного человека задержали после того, как он выехал из Мариуполя и пересек КПП „ДНР“. Он был арестован и завезен в Донецк, там его допрашивали сотрудники „МГБ“. После этого его отвезли в Макеевку, в другое здание „МГБ“, где его допрашивали личные „собачки“ товарища Сепашвили [Георгий Сепашвили, замминистра „МГБ ДНР“, — ред]. И додопрашивались до такой степени, что каким-то чудом его убили», — повідомив Агафонов.

Після цього тіло Новикова привезли до одного з кафе Макіївки і залишили на лавочці, для інсценування природної смерті.
«Данный человек [Новиков] передавал неоднократно очень стоящую информацию для наших „спецслужб“…но также он очень много знал о некоторых людях, которые сейчас находятся в верхушке определенных „спецслужб“ в Донецке и не только. Это очень не нужно было Сепашвили и его коллегам», — розповів «Лис».
Згідно з даними «миротворця», автор відео Агафонов Олександр «Лис» є громадянином РФ. Приєднався до угруповання «ДНР» в 2014 році. У 2015 році інсценував власну смерть і втік в РФ. Розшукується в Росії за крадіжку 120 000 рублів з благодійного фонду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...