Екс-чемпіон світу з сумо втік із психлікарні на Київщині

Обвинувачений у вбивстві екс-чемпіон світу з сумо Дмитро Слепченко зміг втекти з психіатричної лікарні після договору з медиками. Він регулярно залишав лікарню і повертався тільки на ніч.

Затримання Дмитра Слепченка 14 травня 2019 року

За пособництво Слепченку підозри можуть оголосити двом лікарям Київської міської психоневрологічної лікарні закритого типу (розташована в Глевасі) та співмешканці чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України, передають Патріоти України.

Правоохоронці зазначають, що підозрюваний є віце-чемпіоном світу й призером чемпіонату Європи з боротьби сумо, майстром спорту України з греко-римської боротьби і майстром спорту України з сумо. Слепченко потрапляв в поле зору правоохоронців через участь у рейдерських захопленнях підприємств та інших силових акціях.

Дмитро Слепченко був замішаний у стрілянині в 2016 та 2017 роках. Спочатку на одній із стоянок столичного супермаркету він почав стріляти гумовими кулями в пішохода, який, на щастя, не постраждав.

Через рік Слепченко вступив у словесний конфлікт із байкером, після чого відкрив вогонь. Потерпілий помер на місці, а стрілок утік.

Після затримання за підозрою у вбивстві байкера обвинувачений був визнаний психічно здоровим, проте під час розслідування судово-психіатрична експертиза раптово виявила ознаки депресивного розладу й призначила стаціонарне лікування.

"Планується призначити додаткову експертизу для перевірки обґрунтованості попередніх висновків експертів та перевірки можливих фактів винесення ними неправдивого висновку стосовно психічного стану затриманого", – повідомив начальник департаменту стратегічних розслідувань Роман Осуховський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...