Екс-кандидата в президенти України облили помиями у Франківську (відео)

Шевченко заявив, що від нього вимагали не йти на вибори до Верховної Ради від Івано-Франківська.

Олександр Шевченко

13 червня в парку Військових Ветеранів в Івано-Франківську вилили відро з нечистотами на позафракційного нардепа, колишнього кандидата у президенти України Олександра Шевченка. Відео з наслідками нападу опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Шевченко підтвердив у Facebook факт нападу. За словами нардепа, за провокацією може стояти власник будівельної компанії "Мельник Девелопмент Груп" Іван Мельник, який призначив йому зустріч у парку.

Шевченко стверджує, що Мельник і його "діловий партнер" погрожували йому фізичною розправою й вимагали не йти у Верховну Раду від Івано-Франківська, оскільки на окрузі нібито йде юрист Мельника Олександр Богачов, "якого вони намагаються висунути від партії "Слуга народу".

Нардеп стверджує, що під час конфлікту до них підійшов нібито працівник комунальних служб і облив його з відра нечистотами. Шевченко вимагав від поліції дати оцінку погрозам на адресу нардепа. У поліції поки не коментували інциденту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...