Екс-суддя українського "Х-фактору" Сергій Сосєдов розповів про справжні стосунки Пугачової зі своїми двома молодими чоловіками

Музичний критик стверджує, що Пугачова жила на утриманні у Кіркорова, а тепер Галкіна, адже сама давно не займається творчістю, яка приносили їй чималий прибуток.

Російський музичний критик і колишній суддя українського проекту «Х-фактор» Сергій Сосєдов розповів про справжні стосунки Алли Пугачової зі своїми двома останніми молодими чоловіками – співаком Філіпом Кіркоровим і шоуменом Максимом Галкіним. За його словами, між Примадонною і її знаменитими нині чоловіками «ніколи не було нічого», і кожен використовував цей союз у власних корисливих цілях. Про це він розказав в інтерв’ю росЗМІ, передають Патріоти України.

Сосєдов стверджує, що Пугачова жила на утриманні у Кіркорова, а тепер Галкіна, адже сама давно не займається творчістю, яка приносила б їй чималий прибуток. За його словами, Примадонна – меркантильна людина. Вона «підвищила вартість» своїх молодих чоловіків після вступу з ними в шлюб для того, щоб безбідно жити. «Там нічого не було ніколи. Тому все як було, так і залишилося. Їхні стосунки – суто гра. Звичайно, ніякої любові між ними не було», – прокоментував він шлюб Філіпа та Алли.

Музичний критик запевняє – кожен отримав в цьому союзі те, що хотів. Примадонна – піар, Кіркоров і Галкін – славу і гроші. «Вони грали на публіку – а як інакше? Пугачовій це потрібно було для піару, щоб про неї говорили. Тому що пісень вона вже давно не співає ніяких. А Кіркоров після весілля з Аллою подорожчав в ціні. Це діловий союз, як і з Галкіним. Він стає чоловіком Пугачової, у нього автоматично підвищується концертна ставка, підвищується його статус. А вона отримує гроші. Алла їх завжди дуже любила», – розповідає Сосєдов.

Він охарактеризував Примадонну як меркантильну людину, яка все робить заради вигоди, навівши приклад її творчого шляху. «Вона майже все робить виключно заради грошей. Мені здається, що і кар’єру вона затівала заради них. Як тільки Пугачова отримала гроші, вона перестала займатися творчістю. Вона їй стало нецікава! Кіркоров її утримував так само, як і Галкін зараз. Притому що вона сама жінка не бідна. От і все», – коментує музичний критик.

Сосєдов запевнив, що високих почуттів між Галкіним і Пугачовою теж немає і він її зовсім не цікавить як чоловік. «Який їй у 70 років мужик? Для чого він їй здався? У цьому віці мужик їй потрібен, як козі баян. У неї давно клімакс. Це навіть смішно», – констатував він.

Тим не менш, Пугачова має намір бути з Галкіним до кінця, адже їй пора «взятися за розум і подумати про вічне». «А навіщо їй це потрібно – представляти нового? Вже за розум треба взятися, подумати про вічне. Ні, Алла залишиться з Максимом до самої смерті», – переконаний Сосєдов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...