Екс-"торнадівець", який у 2016 році розстріляв патрульних у Дніпрі, проведе решту життя за гратами

Кіровський районний суд Дніпра засудив до довічного ув’язнення з конфіскацією майна екс-бійця "Торнадо" Олександара Пугачова за вбивство двох патрульних поліцейських.

Відповідне рішення ухвалено 8 квітня, повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Суд повністю задовольнив вимоги сторони обвинувачення", – сказав він.

Крім цього Пугачов має відшкодувати 3 мільйони гривень моральної компенсації матері загиблої патрульної Ольги Макаренко та 26 тисяч гривень управлінню патрульної поліції Дніпра за пошкодження майна.

Нагадаємо, 25 вересня 2016 року в Дніпрі патрульні зупинили авто, що проїхало на заборонний сигнал світлофора. Правопорушник відкрив стрілянину, в результаті якої поранення отримали двоє патрульних: поліцейський Артем Кутушев помер на місці, його колега Ольга Макаренко померла від отриманих поранень у лікарні.

Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного, яким виявився колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов. Йому було пред’явлено обвинувачення за статтями 262, 263, 348 15 через 115 і ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...