Ексбійця ООС знайшли мертвим на Харківщині: Що трапилось (фото)

НП сталося 10 червня в смт. Краснопавловка близько 22:30.

У середу, 10 червня, у Харківській області 45-річний чоловік підірвав себе гранатою Ф-1, чоловік від отриманих травм загинув. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

НП сталося в смт. Краснопавловка близько 22:30, на місце події відразу виїхали керівники Лозівського відділу поліції, слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції.

Правоохоронці встановили, що загиблий знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

В його квартирі поліцейські виявили 4 предмети, схожі на магазини до автомату Калашникова, два предмети, схожі на світло-димові шашки, 7 патронів. Також біля загиблого правоохоронці виявили ручну гранату РГД-5, яка не здетонувала. Боєприпас знешкодили вибухотехніки.

Встановлено, що чоловік раніше служив в зоні проведення ООС. Причини його вчинку зараз з'ясовують слідчі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...