Ексбранець Кремля став першим заступником голови Черкаської облради (фото)

Політв’язень обраний до ради за списком партії "Європейська Солідарність".

Роман Сущенко в російському суді

Першим заступником голови Черкаської обласної ради обрано колишнього кремлівського політв’язня, журналіста Роман Сущенко, який на минулих виборах очолював список партії «Європейська Солідарність». «Для мене особисто і для моїх однопартійців це не тільки тріумфальний рішення, несподівана зміна ритму життя і кар'єри, нове джерело знань..., а й нове, непросте випробування і велика відповідальність», – написав Сущенко в Facebook, передають Патріоти України.

Роман Сущенко в Черкаській облраді

У фракції «Європейської Солідарності» в Черкаській обласній раді, яку очолив Віталій Коваль, 9 депутатів: Роман Сущенко, Оксана Циганок, Віталій Коваль, Олександр Радуцький, Наталія Качан, В'ячеслав Бабенко, Михайло Грабовський, Сергій Буцько, Віктор Погорілий. Депутати подякували виборціям, що віддали голоси за команду «Європейської Солідарності» на Черкащині.

Фракція "Європейської солідарності" у Черкаській облраді

Як повідомляє сайт Черкаської облради, за підсумками виборів прохідний бар'єр до облради подолали шість партій: ВО «Черкащани» (18 місць), «Слуга народу» (12), «За майбутнє» (12), «Європейська солідарність» (9), ВО «Батьківщина» (7), «Опозиційна платформа - За життя» (6 місць).

Черкаська обласна рада

Головою Черкаської облради обрали голову облради минулого скликання Анатолія Підгорного (ВО «Черкащани»). За нього віддали голос 38 депутатів, за його суперника від «Слуги народу» Миколи Кондрацького (директор Черкаської обласної дитячої лікарні) проголосували 23 депутати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...