Ексдружина відомого репера, який відібрав у неї дітей, таємно зустрілася із сином (фото)

Повідомляється, що хлопчик відмовився їхати додому з мамою.

Ексдружині репера Серьоги (справжнє ім'я Сергій Пархоменко), який у лютому відібрав у неї двох дітей, Поліні Ололо вдалося зустрітися з одним із синів. Про це жінка розповіла в коментарі журналістам, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Так, за словами Поліни, днями знайомі сказали їй, що бачили хлопчиків на території готельного комплексу під Києвом. Жінка поїхала туди, де зустрілася з одним із синів – Платоном.

Однак хлопчик дуже боявся, що зараз їх побачить тато й розлютиться: "Мені складно, чесно. Навіщо ти нас знайшла? Зараз тато побачить. Тато сказав, що ти забезпечена. А як ми будемо гроші заробляти?", – сказав Платон.

"Я буду заробляти, тому нічого не треба буде заробляти. У нас є гроші, все у нас є. З чого ви взяли, що у нас немає грошей? Це все придумав тато!", – відповіла сину Поліну.

Поліна Ололо з дітьми

Однак повідомляється, що хлопчик відмовився їхати додому з мамою.

Поліна Ололо з дітьми

Репер Серьога


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...