Ексгенпрокурор відгуляв день народження в ресторані фігуранта корупційного скандалу на десятки мільйонів, - "Схеми" (фото)

Колишній топ-чиновник винайняв італійський ресторан Vino e Cucina у центрі столиці, який повністю закрили для нього від інших відвідувачів.

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко святкував своє 55-річчя в італійському ресторані, який належить бізнесмену Михайлу Бейліну – фігуранту розслідування НАБУ і САП. Про це повідомляє програма “Схеми: корупція в деталях” у Facebook, передають Патріоти України.

“Ексгенпрокурор винайняв італійський ресторан Vino e Cucina у центрі столиці, який повністю закрили для нього від інших відвідувачів (чого цей заклад, як нам там сказали, зазвичай не робить)”, – пишуть журналісти.

Ресторан Vino e Cucina належить бізнесмену, ексраднику голови АП Бориса Ложкіна Михайлу Бейліну. Бейлін – фігурант кримінальної справи НАБУ і САП (бізнесмена підозрюють у причетності до корупційної схеми на Укрзалізниці, якою було завдано збитків на 20 млн гривень).

Як пишуть “Схеми”, привітати VIP-іменинника прийшли ряд його колишніх підлеглих. Деякі з них до цих пір працюють в прокуратурі. Зокрема, серед гостей були помічені: експрокурор Києва Роман Говда, колишні співробітники ГПУ – Володимир Уваров, В’ячеслав Свірець і Костянтин Моргун.

Також Луценка прийшли привітати колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко і Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.

Журналісти зазначають, що гостей було значно більше, але їм не всіх вдалось впізнати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...