Екснардепа викрили у будівництві маєтку на Франківщині (фото)

Екскандидата в президенти і нардепа 8 скликання Юрія Тимошенка запідозрили у зведенні двоповерхового будинку в Коломиї, на який, ймовірно, він не міг офіційно заробити під час роботи у Верховній Раді.

Про це повідомив журналіст Василь Крутчак у Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст написав, що, за даними знімків Google Maps, ще у 2015 році на вулиці Млинській, 10, де живе нардеп Тимошенко, був звичайний одноповерховий будинок, вкритий старим шифером. З "обновок" тоді був лише новий паркан (частково з каменю) і нова бруківка перед ним.

"Коломияни між собою жартують, що до депутатства хата Тимошенка була підперта коликами", – зазначив Крутчак.Старий будинок Тимошенка"З фотографій, які зроблені вже в цьому році, можна побачити, що стара хатинка була повністю зруйнована, а на її місці з'явився новенький красивий будиночок", – написав Крутчак.

За підрахунками журналіста, всі доходи нардепа і його рідних в період з 2016 по 2018 роки (тоді з'явився будинок), відповідно до їхніх декларацій, складають 552 085 грн, чого недостатньо для зведення будинку.Також Крутчак зазначив, що "стрімке фінансове зростання" в деклараціях нардепа Тимошенка Юрія Володимировича відбулося вже після президентських виборів 2019 року. На них він був одним із кандидатів і практично повним тезком лідера партії "Батьківщина" Юлії Володимирівни Тимошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...