Ексочільник Донецької ОВЦА попереджає про нову загрозу на Донбасі

Колишній чиновник застерігає від легітимації незаконних збройних формувань "Л/ДНР".

На Донбасі існує загроза легітимації незаконних збройних формувань "Л/ДНР". Про це заявив в ефірі ObozTV колишній глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, коментуючи слова нардепа від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка про формування "народної міліції" в ОРДЛО, передають Патріоти України.

За словами Жебрівського, якщо бойовики отримають можливість служити в "народній міліції", то про роззброєння на Донбасі не може бути мови.

"Це навіть не амністія, це легітимація пушиліних, пасічників і "орків" з так званого МГБ. Це ті, хто катував українських військових і патріотів. Вони сьогодні захочуть і залишаться працювати вже не в МГБ, а в СБУ – в дужках ФСБ", – підкреслив він.

Як зазначив колишній чиновник, слова Яременка "нічого крім люті не викликають в душі".

Варто зазначити, що створення загонів народної міліції в ОРДЛО передбачене статтею 9 чинного Закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", прийнятого Верховною Радою 8 скликання в 2015 році, в той час, коли пан Жебрівський очолював Донецьку обласну адміністрацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...