Експерт з етикету розкрила таємницю: Чому Кейт Міддлтон носить сумку тільки в лівій руці

Кейт може похвалитися бездоганним почуттям стилю.

За правилами етикету, на заходах та зустрічах права рука членів королівської родини повинна бути вільною. Будь то класичний клатч або витончена сумочка, герцогиня Кембриджська завжди тримає аксесуар в лівій руці на світських заходах, попри те, що вона правша. Експерт з етикету Міка Мейер розкрила секрет Кейт Міддлтон. Як повідомляє видання Hellomagazine, цьому прийому є просте пояснення, передають Патріоти України.

«Кейт відвідує офіційні церемонії та зустрічі у статусі представника британської королівської сім'ї. І щоб не перекладати сумочку з однієї руки в іншу під час привітань, герцогиня привчилася носити її в лівій руці. Таким чином, її права рука завжди вільна для рукостискань. Принцеса Діана робила так само. Правило стосується й рукавичок», — пояснила Мейер.

Міддлтон також використовує одяг, щоб заявити про себе. Під час самоізоляції члени королівської сім'ї виконували більшу частину своїх зобов’язань за допомогою відеодзвінків, але герцогиня все ж знайшла спосіб продемонструвати модну дипломатію. Гардероб Кейт асоціювався з позитивом. Вона обирала вбрання червоного, жовтого та зеленого кольорів.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...